Studio Esthetika

studio.esthetika@gmail.com
03/458.07.90
Categorieën
Geen categorie

Voetverzorging

Voetverzorging

Heerlijke zachte voeten!

Onze voeten hebben het zwaar te verduren en worden vaak ten onrechte vergeten. Een medische pedicure is in vele gevallen geen overbodige luxe maar een noodzaak. Een verzorging bestaat uit de juiste manier knippen, vijlen, verzorgen van de nagels en nagelriemen, het weghalen van eelt, eeltpitten of likdoorns…beëindigd met een deugddoende korte voetmassage.

De nagels kunnen met kleurlak afgewerkt worden, maar dit is niet in de standaard pedicure inbegrepen. Vermits de nagellak wel wat tijd nodig heeft om te drogen,is het aan te raden je van open schoeisel te voorzien. 

Als u diabetepatiënt bent of bloedverdunners neemt, gelieve dit te melden.

Sommige mutualiteiten geven een tegemoetkoming voor medische pedicure.

 

Paraffinebad

Heb je last van ruwe voeten, dan kan dit je helpen…

Een paraffinebehandeling brengt veel voordelen met zich mee. De paraffinewax zorgt voor een diepe hydratatie en voeding, waardoor je voeten snel zacht en gezond zullen voelen.

 

Gelish soak-off gel polish

Het wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid van een gel!                                              Gelish geeft een hoogwaardige dekking en na afwerking glanzen de nagels als nooit tevoren en dit ong. 3 weken lang. Het brengt geen schade aan de natuurlijke nagel dankzij het gebruik van een zuurvrije basisgel. Gelish wordt op een zachte manier geweekt en niet afgevijld zodat de natuurlijke nagel volledig gespaard blijft. Deze nagellak wordt in enkele minuten uitgehard onder een uv-/ledlamp…dus niet meer wachten tot de nagels droog zijn. Het is een perfecte uitbreiding van zowel de traditionele manicure als pedicure.