Studio Esthetika

studio.esthetika@gmail.com
03/458.07.90
Categorieën
Geen categorie

Gelaat

Gelaat

Je hebt de keuze uit een waaier van verzorgingen/behandelingen, aangepast aan de noden van uw huid.

Basisverzorgingen

 • Gelaatsreiniging
  Bestaat uit reinigen, verwijderen van comedomen, een maskertje en een dagcréme. Alles aangepast aan de noden van de huid. ​

 • Klassieke gelaatsverzorging
  Bestaat uit reinigen, verwijderen van comedomen, een deugddoende ontspannende massage, een maskertje en een dagcréme. Alles aangepast aan de noden van de huid.                         

 • Acnébehandeling
  Is een zuiverende, ontstekingswerende en verzachtende behandeling voor de vette en onreine huid. Vermindert overmatige talgafscheiding en ontstekingen worden doelmatig afgeremd.

Specifieke behandeling

 • Huidverjonging/huidverbetering (incl. wenkbrauwepilatie)
  Deze behandeling pakt een specifiek huidprobleem aan, zoals rosacea, hyperpigmentatie, deshydratatie of rimpelvorming/verslapping… Er wordt gebruik gemaakt van fruitzuren in combinatie met kruidenextracten en van de meest effectieve en geconcentreerde serums. 

Intensieve behandelingen

 • Microdermabrasie
  Is een droge powerpeeling waarbij fijne kristallen op de huid wordt geprojecteerd en je zo een nieuwe, frisse huid geeft. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de huid een super gladde structuur krijgt, maar stimuleert ook de bloedsomloop, de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en reinigt de verstopte poriën grondig. Het maakt komaf met ongewenste indringers zoals rimpels, ouderdomsvlekken, onzuiverheden…
  Het is geschikt voor elk huidtype, behalve bij actieve acné of hevige couperose.
  Je kan het als een éénmalige behandeling ondergaan als oppepper, maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te behalen. (kuurbehandeling 5 + 1 gratis)

 • Medex Serum Repair Therapie (incl. wenkbrauwepilatie)
  Is een stoottherapie dat naast uw dagelijkse verzorging uw huid op korte termijn significant verbetert. De serums dringen heel diep in de huid, daar waar nodig is. U kan de serums een paar weken in therapie inzetten of blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes toepassen.

 • Medex Plastische Neurolifting (incl. wenkbrauwepilatie)
  Is een effectieve anti-aging behandeling dat inwerkt op het neurosysteem en zo de huid een perfecte verjongingskuur geeft. Doordat de behandeling een ontspannende werking heeft op de zenuwuiteinden die zich in de huid bevinden, ontspannen de gelaatsspieren waardoor er een liftend effect ontstaat.

 • Welcome back skin boost (incl. wenkbrauwepilatie)
  Bij deze behandeling wordt de huid beter doorbloed, waardoor effectieve werkstoffen beter opgenomen worden door de huid. Een zeer ontspannende behandeling voor elk huidtype en elke huidconditie. Wil je je huid een extra boost/oppepper geven?… Dan is dit de geschikte behandeling!                                                                                                                               

 • Seizoensbehandeling (incl. wenkbrauwepilatie)                                                                                                    Elk seizoen verandert de natuur en zo ook onze huid. Door de behandeling hier op aan te passen, werk je met deze cyclus mee. Je huid zal dit zeker appreciëren!                       

Mag het ietsje meer zijn…

 • Peeling
  Zorgt ervoor dat oude oppervlakkige huidcellen worden verwijderd en zo nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid zacht en egaal gaat uitzien.

 • Oogverzorging
  Omdat de huid rondom de ogen buitengewoon dun is, vraagt deze extra aandacht en verzorging…
  Ook bevat de oogcontour minder talgkliertjes waardoor de hydrolipiden-film veel minder bescherming biedt. De huid moet dus geholpen worden om soepel en gehydrateerd te blijven.

 • Decolletéverzorging
  De huid van de hals en het decolleté krijgt vaak nauwelijks aandacht. Ons gezicht wordt verzorgd door crèmes, wordt gescrubt en krijgt zo nu en dan een maskertje, maar onze hals slaan we vaak over. En dat is jammer, want ook deze huid is zeer vatbaar voor veroudering.

 • Hyaluron/collageenvliesmasker
  Een vliesmasker zit boordevol met huid verbeterende en/of verjongende eigenschappen en is daardoor een mooie aanvulling op elke huidbehandeling.

 • Venezia modelling masque
  Is een Peel Off masker dat gebruikt wordt als medium voor werkzame componenten en actiefcrèmes.

 • Toscana thermo masque
  Is een modellerend mineraal thermomasker voor alle huidtypes dat de poriën opent en de doorbloeding stimuleert waardoor je huid de actieve bestanddelen nog beter opneemt.

 • Verven wimpers/wenkbrauwen
  Is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up.